Σχετικά με εμάς

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία Γ.ΔΙΠΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε το 1999, με έδρα την Αθήνα. Από τα πρώτα της βήματα η εταιρεία εμπορεύεται, επισκευάζει και εισάγει τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα της Minolta.

Κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι η εισαγωγή, η πώληση, η μίσθωση, το Leasing και η επισκευή φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, καθώς διαθέτει επίσης και μεγάλη γκάμα αναλωσίμων και ανταλλακτικών.

colorcopier dark
konica minolta elite partner transparent

Konica Minolta Elite Partner

Η Robocopy.gr είναι επίσημος και ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης του οίκου KONICA MINOLTA στο υψηλότερο επίπεδο εταιρικής σχέσης «ELITE PARTNER» και πιστοποιημένος για την παροχή τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης στα προϊόντα Konica Minolta, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων.

Η Ιστορία μας

anakataskevis
toners

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: αξιοπιστία, καινοτομία και πελατειακή εξυπηρέτηση.

Η αξιοπιστία είναι το θεμέλιο της επιχείρησής μας.

Σας προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας κι εγγυούμαστε την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα. Είμαστε πάντα δίπλα σας για να παρέχουμε άμεση επισκευή σε περίπτωση προβλημάτων χάρης την άρτια εξειδίκευση των τεχνικών μας.

Η καινοτομία αποτελεί το δεύτερο στοιχείο της φιλοσοφίας μας.

Παρακολουθώντας στενά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των μηχανών γραφείου αλλά και των μηχανημάτων παραγωγής, προσφέρουμε προηγμένες λύσεις, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η πελατειακή εξυπηρέτηση αποτελεί την κύρια προτεραιότητά μας.

Κατανοούμε τις ανάγκες σας και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας.

Με αυτήν τη φιλοσοφία, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας εξυπηρετώντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών σε ολόκληρο το φάσμα τους.

Οι Εγκαταστάσεις μας

robocopyfototipika mixanimataφωτοτυπικα μηχανηματαμισθωση μηχανηματων