Συμβόλαιο Μίσθωσης – Leasing

Η ενοικίαση Φωτοτυπικού είναι μια υπηρεσία που προσφέρει η εταιρείας μας, για όλες τις εταιρείες που θέλουν να έχουν ένα φωτοτυπικό για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, πχ για ένα Συνέδριο της εταιρείας,για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών παραγωγής.

Γιατί να επιλέξω συμβόλαιο μίσθωσης ή leasing φωτοτυπικού μηχανήματος;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους είναι χρήσιμο να επιλέξετε το συμβόλαιο μίσθωσης ή leasing φωτοτυπικού μηχανήματος. Ορισμένοι από αυτούς είναι οι εξής:
Χαμηλό Κόστος

Η μίσθωση ή leasing ενός φωτοτυπικού μηχανήματος απαιτεί μικρότερη επένδυση σε σύγκριση με την αγορά, αποφεύγοντας με αυτόν το τρόπο την εκταμίευση ενός σημαντικού ποσού.

Διαχείριση Χρημάτων

Η μίσθωση ή leasing επιτρέπει τη διαχείριση των χρημάτων σας με πιο προβλέψιμο τρόπο, καθώς οι μηνιαίες πληρωμές μίσθωσης μπορούν να συμπεριληφθούν ευκολότερα στον προϋπολογισμό σας.

Φορολογικά Πλεονεκτήματα

Οι πληρωμές μπορούν να θεωρηθούν ως επιχειρηματικό έξοδο, μειώνοντας το φορολογικό σας υπολογισμό.

Σταθερό Κόστος Αντιγράφων

Μπορείτε να ελέγξετε και να διαχειριστείτε τα μηνιαία έξοδα σας γνωρίζοντας από την αρχή και καθ ’όλη την διάρκεια της σύμβασης, το κόστος αντιγράφων, χωρίς προσαρμογές και πρόσθετες χρεώσεις.

service 2
Δωρεάν Ανταλλακτικά και αναλώσιμα

Το συμβόλαιο μίσθωσης - leasing παρέχει Δωρεάν ανταλλακτικά και αναλώσιμα όπως toner, drum κλπ

Δωρεάν τεχνική υποστήριξη

Με το συμβόλαιο μίσθωσης ή leasing σας παρέχεται Δωρεάν τεχνική υποστήριξη και επίλυση προβλημάτων στον χώρο σας ή μέσω διαδικτύου.

Αντικατάσταση

Στην επιλογή του συμβολαίου μίσθωσης, σε περίπτωση που ο παρεχόμενος εξοπλισμός σας δεν επισκευάζεται αντικαθίσταται άμεσα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Leasing

Στην περίπτωση του leasing, με την λήξη του συμβολαίου ο εξοπλισμός περιέρχεται στην κυριότητα σας.

Συνολικά, ένα συμβόλαιο μίσθωσης ή leasing προσφέρει ασφάλεια, εξοικονόμηση χρόνου και επαγγελματική υποστήριξη για το φωτοτυπικό σας μηχάνημά.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος